Het huis

Op dit moment zijn wij het statige landhuis aan het restaureren, als het klaar is komen de foto’s online, volg de restauratie op facebook en insta!

In de zomer van 2024 willen wij 2 ruime authentieke etages gaan verhuren.

Het is nog niet mogelijk te laten zien hoe het eindresultaat gaat worden, vandaar dat wij voor de verkenners die deze zomer als eerste het huis huren een korting aanbieden van 30%

Indeling van het huis : De Cantina

 deze verdieping ligt onder straatniveau en aan de tuin, deze verdieping, met grot, is prive van de eigenaren.

Afbeeldingen komen binnenkort online.

Afbeeldingen komen binnenkort online.

De begane grond

 deze verdieping is te huur; hier is een ruime keuken van alle gemakken voorzien! Ook met vaatwasser, oven en wasmachine, voor il dolce far niente gevoel. De woonkamer heeft een relax bank en eettafel. De badkamer heeft een douche, toilet, bidet en dubbele wastafel. Er zijn twee grote slaapkamers; beide slaapkamers hebben een 2 persoonsbed en 1 slaapkamer heeft er nog een eenpersoonsbed bij. De etage is geschikt voor maximaal 5 personen.

De eerste verdieping

is precies hetzelfde als de begane grond, zoals hierboven beschreven met een eigen luxe keuken, woonkamer, badkamer en 2 slaapkamers, ook geschikt voor 5 personen.

Afbeeldingen komen binnenkort online.

Afbeeldingen komen binnenkort online.

Tweede verdieping

een groot dakterras om heerlijk te chillen met een fenomenaal uitzicht over groene heuvels, het oude dorp en de zee, dit dakterras is voor alle huurders toegankelijk.

 In de tuin is een gezellig terras gemaakt en er is een buitendouche. Het terrein is 1.5 hectare voornamelijk, nog niet toegankelijk, bos. Het bos gaan we de komende jaren tot een mooi park maken.  

Het is ook mogelijk de begane grond en eerste etage samen te huren, leuk met familie of vrienden samen vakantie vieren!

Get in touch.

We horen graag van je! Aarzel niet om contact met ons op te nemen.